Валери Божинов и неговата любима Алисия разкриха куп любопитни неща около себе си при гостуването им на предаването „Гол линия”.

Русокосата певица сподели, че нападателят на Манчестър Сити сменя памперси на Валери Божинов-младши и го къпе.

„Двамата много си приличат. Бебето почти е копие на баща си. Сравняваме бебешки снимки на двамата и почти няма разлика. Единственото различие е, че снимките на единия са черно-бели. Валери помага много. Виждала съм го да сменя памперси, а и често го къпе. Много помагат бабите и дядовците. Ние заради това решихме толкова млади да си имаме дете, за да ни помагат”, сподели с усмивка Алисия.

Певицата допълни, че иска две или три деца и се надява в бъдеще двамата с национала да поработят по въпроса.

„Италия ни липсва и на двамата. Аз я харесах още с първото си кацане там. Валери ми каза да си снимам слънцето, защото в Англия трудно ще го виждам. Когато кацнахме в Манчестър първите няколко часа ми беше трудно да се адаптирам”, каза половинката на голмайстора Божинов.

„Отдала съм се на малкия и на големия Валери. Особено малкият има голяма нужда от майка си, отдала съм се на заслужена почивка”, отсече Алисия.

Двамата се обединиха около мнението, че по време на зимния трансферен прозорец Валери Божинов няма да сменя отбора. Алисия вметна, че за летния нищо не се знае.
Жената пленила сърцето на Божинов не скри, че семейството им е сбъднатата й мечта.

„Валери отдавна си е надраснал годините, не мога да кажа, че е на 21. От суеверие няма да кажа, къде го виждам в бъдеще. Може сега всички да ми запомнят думите, той ще стигне много далеч. Много по-далеч отколкото е сега в момента”, заяви приятелката на Валери Божинов.

Двойката се прибира в Англия след два дни и ще се настани в къщата избрана от футболиста. Алисия разкри, че се е доверила на неговия вкус, като само дребни неща са останали за обзавеждане.

В неделя заедно с Божинов и Алисия за Острова ще замине и синът им Валери-младши. За младия Божинов това ще бъде дебютно пътуване.