Най-новият клип на Алисия със заглавие "Ще ти дам", вече е факт. Любопитното обаче, свързано с лентата, всички фенове на певицата могат да видят ТУК! В началото на видеото „непознат” футболист показва възможностите си с топка, но на нея е изобразена емблемата на… Челси.

Въпреки че Валери Божинов играе в Манчестър Сити, а както вече Гонг писа, и Лацио има интерес към него, половинката му е избрала в новия си клип да заложи на лондонския клуб, който е сред конкурентите на "гражданите" в Англия.

Песента е ритмична и дава заявка за летен хит. Публиката свикна да вижда Алисия в лек садо-мазо стил, така е и в това видео.

Русокосата изпълнителка сменя няколко визии. Красив тигров бански с аксесоар чанта в същата разцветка, също прави силно впечатление. Разбира се, както винаги Алисия е с повече от перфектна визия, но красивата тигрова чанта не се използва за това, което е предназначена. За съжаление на всички момичета, които си мечтаят за подобен аксесоар, певицата е решила да използва дизайнерската чанта, като пазарска.