Една от най-популярните двойки в България фолкпевицата Алисия и българският футболист на Манчестър Сити Валери Божинов направиха дарение за каузата на „ВИП Брадър”. Звездната двойка показа, че притежава голямо сърце.

Водещият на предаването Ники Кънчев обяви, че Алисия не желае да разкрие точната сума, но тя е петцифрена и е най-голямото дарение до този момент.

Участниците в къщата на „ВИП Брадър” приеха с бурни аплодисменти съобщена им новина от водещия, а Саша Антунович прати специални поздрави по Алисия за Божинов.

Преди повече от седмица друг български национал се включи в инициативата на шоуто. Стилиян Петров също доказа, че е съпричастен към случващото се у нас, като дари 10 хиляди лева за построяването на спортна база, която да бъде ползвана от деца, лишени от родителски грижи.

Като цяло в риалити формата има и други футболни елементи. Бившият стрелец на Локомотив София Саша Антунович е участник в предаването, а младежкият национал Мариян Огнянов бе рекламно лице на един от клиповете на „ВИП Брадър”.

Тази вечер олимпийската ни шампионка Мария Гроздева и футболистът Саша Антунович направиха и своя театрален дебют на сцената на „ВИП Брадър”. Двамата трябваше да изиграят сцена от сериала „Забранена любов”. Въпреки че професионализмът го изисква, зрителите на любовната сцена така и не видяха страстна целувка между двамата, която влизаше в сценария.