Фолкпевицата Алисия и Валери Божинов спечелиха наградата за Най-стилна двойка на оскарите за красота Pantene Beauty Awards 2006. Церемонията се състоя в неделя вечерта в Народния театър „Иван Вазов”.

Нападателят на Ювентус не присъства на церемонията поради ангажиментите си в Италия, но за сметка на това Алисия се появи, за да получи наградата. Младата звездна двойка очаква първото си дете след няколко месеца, въпреки че няма сключен брак.

Според появилите се слухове, Алисия е тази, която не иска да се жени, но според други източници - двамата са решили да живеят заедно без да минават под венчилото. Самият Валери Божинов заяви преди време, че раждането на детето им ще е най-щастливият миг в неговия живот.

Защитникът на Литекс Росен Кирилов също бе номиниран за награда в категорията Най-стилен мъж от Pantene Beauty Awards 2006, но българското и международно жури определи статуетката да отиде при Миро от Каризма.

Призът “Spirit of Beauty Award” получиха собственикът на Дарик радио Радосвет Радев, Славка Бозукова и Вики Политова за кампанията „Не сте сами”.

Церемонията не мина и без участието на двукратните световни шампиони по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Ставийски, които обявиха победителите в последната категория.

С отличието за Най-стилна дама си тръгна Меглена Кунева.