Мениджърът Джери Паломба, който движи делата на българския национал Валери Божинов, е провел разговор с треньора на Манчестър Сити Марк Хюз, научи Гонг. Срещата се е състояла днес, а италианецът Паломба призна, че от английския клуб са му казали да забрави за евентуален трансфер на Божинов през лятото.

„Истина е, че се видях с Марк Хюз. Разговорът ни беше много кратък, но и достатъчно ясен. Мениджърът на Сити ми каза, че Валери Божинов не е сред футболистите за продан. Това е. Г-н Хюз го смята за основен нападател в плановете си за следващия сезон. Той ми каза, че Божинов и Белами са най-ценните му футболисти в атака”, сподели агентът.

„Валери също се чувства добре в Манчестър, така че това е добра новина и за нас. Според Марк Хюз Валери е млад и обещаващ играч, да не забравяме, че той е едва на 23 години”, заяви по телефона от Острова Джери Паломба.

„Не мога да коментирам за интерес от италиански клубове. Не е коректно да го правя. Вие добре знаете, че Валери Божинов е познато име в Италия”, завърши Паломба краткото си интервю за Гонг.