Българският футболист Благой Георгиев и неговият Терек отпаднаха на четвъртфиналите в турнира за Купата на Русия. Съставът от Грозни загуби с 1:2 от Волга след продължения. Редовното време приключи при 1:1. Българският играч изигра пълни 120 минути, но не успя да помогне в изключително напрегнатия мач, в който бяха показани два червени картона и отсъдени две дузпи.

В края на първото полувреме вратарят на домакините от Волга Михаил Кержаков получи директен червен картон, след фаул в наказателното поле срещу Маурисио. Старши треньорът на тима предприе бърза смяна и вкара резервния страж, който изби при първия удар на Асилдаров от дузпа, но при добавката не успя да направи нищо и резултатът бе открит.

В 68-та минута Волга стигна до изравнителен гол чрез Сергей Бендз, който прати мача в продължения.

В 98-та минута главният рефер отсъди още една дузпа, този път в полза на Волга. Андрей Каряка бе точен за 2:1, което изпрати тима на полуфиналите срещу Динамо Москва.

В 120-та минута гостите също останаха с човек по-малко, след като Мацей Рибус удари с лакът съперник и директно се насочи към съблекалнята.