Италианският шампион Ювентус записа повече от убедителна победа срещу сборния отбор на звездите от индонезийското първенство. "Старата госпожа" съсипа с 8:1 опонента си в Джакарта. 

Наставникът Масимилиано Алегри беше пуснал всичките си звезди на терена. Фернандо Йоренте се отчете с хеттрик, Андреа Пирло, Себастиан Джовинко, Карлос Тевес, Симоне Пепе и Кингсли Коман. 

И въпреки това, още в 3-та минута "бианконерите" изоставаха в резултата. Тогава повече от изненадващо Сърджан Лопичич отбеляза за индонезийските звезди, но радостта им от преднината трая твърде кратко. 

Още в ответната атака Юве получи право да изпълни дузпа, която Пирло вкара и изравни резултата. После само в рамките на шест минути между 16-та и 22-та Фернандо Йоренте наниза хеттрик и за по-малко от половин полувреме показа кой е големият отбор в случая. 

До края играчите на италианския шампион се забавляваха на терена и отбелязаха още четири попадения, за да оформят погрома на съперника си. Преди почивката се разписа още и Джовинко, който беше точен в 35-та минута. 

След това последва половин час без попадения, преди Коман да направи 6:1, а в 68-та минута Тевес направи преднината на Ювентус съкрушителна - 7:1. Последното попадение беше дело на Симоне Пепе в последната минута.