Звездите на Фиорентина Адриан Муту и Себастиан Фрей запазиха позитивното си настроение, въпреки загубата с 0:2 от Интер в среща от 33-я кръг на Серия А.

„Бяхме длъжни да използваме шансовете си през първото полувреме, тъй като през втората част ние се изправихме пред съвършено различен Интер”, смята нападателят Адриан Муту.

Румънският национал заяви още, че италианският шампион заслужава да е на върха на класирането, с оглед на показаната игра срещу „виолетовите”: „Имаме още пет мача, в които сме длъжни да спечелим мястото, даващо право на участие в Шампионската лига.”

Вратарят на Фиорентина Себастиан Фрей също сподели своето мнение за двубоя: „Опитах се да изиграя своята роля. За съжаление получих контузия на коляното в последния мач за Купата на УЕФА. Още докато резултатът бе 0:0 исках да ме сменят, но допуснахме първия гол, а след десет минути и втория. Имаше известна умора в отбора ни и мисля, че не я усетих само аз. Надявам се, че нашият отбор ще може да постигне много през тази година и подобни сюрпризи ще имат само положителен характер.”