Нападателят на Фиорентина Душан Влахович заяви, че може да стане като Ерлинг Халанд и разкри, че е получи съобщение от Златан Ибрахимович.

Нападателят на „виолетовите“ има 13 попадения в 31 мача във всички турнири през този сезон и е желан от редица европейски отбори.

„Опитвам да се подобрявам всеки ден. Винаги опитвам различни неща в тренировките. Номерът е да повтаряте едни и същи движения отново и отново. Роналдо винаги иска да се подобрява. Това е тайната на шампионите“, заяви Влахович пред „Република“.

„Чувствам отговорността. Ставате топ играч, когато вкарате две попадения на моята възраст, но след това се превръщате в слаб футболист, когато не успеете да реализирате в два поредни мача. Знам как да работя и съм съсредоточен. Не знам къде ще заиграя, но не искам да съжалявам за избора си“, добави още той.

„Ибрахимович ми изпрати съобщение, в което написа: „Успех във всичко. Пожелавам ти най-доброто“. Написа го на сръбски, на моят език. Беше уникално. Наблюдавам Халанд. Опитвам се да разбера неговото завършване и как се движи. След това се фокусирам върху силните си страни и слабостите си. Може да е самонадеяно, но с много работа и аз мога да стигна до това ниво“, каза нападателят.