Звездата на Каляри - Жоао Педро заяви, че е изключително щастлив от удължаването на контракта си със сардинци. Вчера официално играчът подписа нов контракт, а днес сподели своето мнение за случилото се. Спекулации свързваха Педро с преминаване в Аталанта още през лятото, но сега футболистът сложи край на всички слухове след подписването на новия контракт. Ето какво заяви той.

„Да подпиша нов договор бе все едно, че отбелязвам своя седми гол. Хората постоянно говориха за моето бъдеще, а аз исках да говоря на терена с изявите си. Не е нужно да споделям какво означава Каляри за мен. За мен е чест да живея тук“, коментира футболистът.

„Чувствам се като у дома си тук. Децата ми растат тук и това е прекрасно. Аз просто давам всичко от себе си за клуба, това е много важна година за нас. Изобщо не е късмет, че сме толкова напред в класирането, просто работим упорито и се трудим. Когато си толкова нагоре в таблицата, това носи напрежение, но това е приятна емоция за всички в отбора. Срещу Фиорентина ни очаква сериозен тест, но аз вече няколко пъти съм вкарвал срещу тях. Подготвяме се за мача и излизаме да спечелим“, завърши изявлението си 27-годишният атакуващ полузащитник.

 

Автор: Делян Калинков