Нападателят на Интер Златан Ибрахимович се оказа в основата на победата на италианците над ПСВ Айндховен в мач от груповата фаза на Шампионската лига. „Нерадзурите” се наложиха с 2:0 в среща от група G.

И двете попадения на шведския национал паднаха през първото полувреме. Още в 15-та минута нападателят си изработи дузпа и след това я изпълни по възможно най-добрия начин, като прати топката зад стража на ПСВ.

В следващите минута италианският шампион продължи да доминира на собствения си стадион и така се стигна до 31-та минута, в която Златан Ибрахимович отново демонстрира чудесната си форма. След отлична контраатака, в основата на която бяха Занети и Фиго, втори гол в мрежата на гостите отбеляза популярният вече в Италия като Ибра футболист.

При този резултат завърши първото полувреме, а статуквото не се наруши и през втората част. Доминиращият отбор отново бе Интер, но до класическия резултат така и не се стигна. Въпреки че италианците останаха с човек по-малко в 65-та минута, когато Киву си изработи втори жълт картон и трябваше да напусне терена, ПСВ не успя да се възползва от предимството си, за да реализира поне едно от положенията си.

В другата среща от групата ЦСКА Москва и Фенербахче, които завършиха своя мач по-рано вечерта, не успяха да излъчат победител. Мачът игран в руската столица завърши 2:2.