Вратарят на националния отбор на Бразилия Жулио Сезар разкри, че звездата на Италия Марио Балотели се страхува от него. В последния мач от Група А на турнира за Купата на конфедерациите Селесао се наложи с 4:2 над Скуадра адзура. И двата тима обаче продължават на полуфиналите.

„Щеше да е хубаво да застана срещу Балотели за дузпа. Ние често тренирахме заедно в Интер и често спасявах ударите му, от тогава той се страхува от мен“, разкри Жулио Сезар.

Вратарят не подмина едно от спорните положения в мача. След центриране от корнер, и голямо разбъркване в наказателното поле, топката стигна до Джорджо Киелини, който вкара в долния десен ъгъл за 3:2. Ситуацията се оказа изключително интересна с оглед на това, че секунда преди топката да се оплете в мрежата, главният рефер даде звуков сигнал със свирката, за да отсъди дузпа за нарушение срещу Марио Балотели, а в последствие реферът отмени първоначалното си решение и зачете отбелязаното попадение.

„Това беше странна ситуация. Не разбрах какво се случва. Чухме сигнала, но съдията нищо не ни обясни. Той просто ми каза да се върна на вратата, защото в противен случай ще получа червен картон. Отначало ми се стори, че той отсъди нарушение в наша полза, а след това видяхме, че Киелини се радва и помислихме, че е назначил дузпа“, допълни Жулио Сезар.