Капитанът на Рома Франческо Тоти е изключително щастлив с жената до него Илари Блази. Всъщност, по думите му, ако не е била тя, доста неща в живота му е можело да се объркат и да се развият по съвсем различен начин. 

Двойката е заедно от дълги години, а вдигна сватба през 2005 г. Те имат две деца - момче и момиче на 9 и 8 г., а навръх 39-ия рожден ден на Принца на Рим половинката му обяви, че е бременна за трети път. 

"Аз съм един щастлив човек. Имах огромен късмет да намеря жена като Илари, която ми помага да не летя в небесата и се грижи изцяло за семейството. Това е жена, с която е щастие да свиеш гнездо."

"Сега е бременна за трети път и съм много щастлив. Вече си имаме едно момче и едно момиче, така че нямам претенции какво ще ни се роди сега. Само искам здраве за всички ни", сподели Тоти. 

Точно семейното му щастие го кара към този момент да не мисли за отказване, въпреки че вече е на 39 години, а договорът му с Рома е само до края на сезона. Явно Тоти ще се бори за удължаването му с поне година. 

"Все още се чувствам чудесно", сподели ветеранът, който в момента се възстановява от травма в бедрото. "Докато тялото ми позволява, ще играя. Точно затова не мисля за отказване", сподели още Тоти.