Наполи днес имаше необичайни посттренировъчни дейности, след като капитанът вторият капитан Кристиан Маджо и защитникъ Мигел Анхел Бритос се заеха да гощават колегите си барбекю.

Целият първи тим се оттегли в единия край на тренировъчната си база, за да се наслади на традиционното южноамериканско ястие „асадо“, което се състои предимно от месо.

Уругваецът Бритос беше главният готвач, докато Маджо се изявавше като негов асистент, докато другите похапваха.

„След почивния ни ден в сряда, когато имахме само едно специфично занимание за Иван Стринич, днес се завърнахме към тренировки с обичайната страхотна атмосфера. След тренировката всички се събрахме за барбекю, което да ни помогне да обединим сили, докато преследваме целите си“, написа на своя личен уебсайт треньорът Рафаел Бенитес.

„Мигел Анхел Бритос пое отговорността да приготви месото с помощта на Маджо и някои други. Особено нашите южноамерикански футболисти бяха много активни да покажат качествата си в приготвянето на този специалитет“, допълни наставникът.