Приятелската на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, е забравила за семейството си, след като се обвърза за португалската суперзвезда, според предаването "Спаси ме" по испанския ТВ канал Telecinco.

Роналдо и Джорджина разкриха връзката си в края на 2016г., a през ноември 2017г. двамата бяха дарени с рожба на име Алана Мартина.

Според информацията на испанското предаване обаче придобилата известност Джорджина напълно е загърбила семейството си, като от дълго време не осъществява връзка с него. Също така журналистите стигат до крайности, обявявайки, че приятелката на Кристиано не посещава болните си баща и баба.

Бабата на Джорджина, която живее в град Лорка, Испания, се чувствала изоставена от своята внучка, след като се е грижела като майка за нея в миналото. Тя е на 82 години и според разпространените съобщения е много болна.

Бащата на Джорджина живее в Аржентина. Той също има проблеми със здравето, а в момента се намира в болница в Буенос Айрес заради получен инсулт. 

Реакцията на семейството на Роналдо не закъсня, като според медиите в Испания адвокатите на португалеца вече са изпратили писмо до Mediaset - медийната компания, която държи Telecinco, в което тези твърдения са категоризирани като лъжи, а "всичко между двете страни ще се реши в съда".