Швейцарската тв водеща Мишел Хунцикер, която доскоро бе спрягана за снаха на италианския селекционер Марчело Липи, се съблече за немското издание на списание GQ. Русата хубавица от известно време не се среща с Давиде Липи, макар да няма официална информация защо двамата са се разделили.

Хунцикер, най-известна и с факта, че роди дъщеря на Ерос Рамацоти, даде любопитно интервю за списанието, в което похвали немските мъже. „Германците? Смятам, че са супер,” отбеляза красавицата. „Не съм имала възможност да се срещам с германец, но ако някой ден се влюбя в такъв, не виждам какъв е проблемът.”

Мишел разкри и какви качества трябва да има бъдещата й половинка: „Винаги да е мъжествен, да държи на личното си пространство, но и да ми дава чувство за сигурност, да ме защитава.”

В момента Хунцикер е без гадже, но няма намерение да остане дълго така. „Аз съм силна и уверена в себе си жена, но в същото време имам и друга страна, която е много уязвима и нежна. В дъното на душата си съм домакиня, обичам да чистя и да си стоя вкъщи,” добави блондинката.