Група от около 20-ина фенове на Лацио и ловци на автографи посрещна орлите на Аерогара София при пристигането на отбора за двубоя с Левски в Лига Европа в четвъртък.

Както се полага, първи на стария терминал на летището се появи капитанът Томазо Роки, следван от своите съотборници, които не отказаха да се снимат със своите почитатели и раздадоха множество автографи.

Интересна случка със запалянко имаше плеймейкърът Матусалем. Световният шампион с Бразилия за юноши по грешка бе помолен да се разпише върху снимка на голмайстора Мауро Сарате. Халфът прие случилото се с усмивка и въпреки че опита да обясни грешката, в крайна сметка кариоката влезе в ролята на аржентинеца сложи параф върху фотоса.

18-годишният талант Федерико Севиери бе зарадван с подарък от две свои фенки, докато ексцентричен привърженик опита да запознае румънския бранител Стефан Раду с актуалната българска преса, давайки му да разглежда родни вестници.

Зарадвани от топлото отнешение на футболистите към тях, родните фенове на Лацио изпратиха тима към хотела с римския поздрав, с който Паоло Ди Канио поздравяваше тифозите на Олимпико след победа.