Някогашната звезда на Уест Хем и Фиорентина от близкото минало Томаш Репка бе осъден на 6 месеца затвор в родината си заради порно атаки срещу своята бивша съпруга Владимира „Владка” Ербова.

Вече 44-годишният Репка се отказа от футбола преди 6 лета. Той носи екипа на Фиорентина между 1998-а и 2001-а, а след това се превърна в култова фигура за Уест Хем в течение на 5-те си сезона на Острова.

Днес Репка бе признат за виновен в публикуването на три фалшиви реклами, според които Ербова предлага услуги кат компаньонка. Съдът в Бърно го осъди да лежи 6 месеца в затвора.

Настоящата половинка на бившия футболист – телевизионната водеща Катерина Кристелова пък бе глобена с 50 хиляди чешки крони за това, че му е помогнала в злодеянието.

 

Dnešní focení do mé nové knihy s mojí prdelatou krásnou ženou..

A post shared by Tomáš Řepka Official (@tomasrepkacz) on

Пред съда Репка се извини и заяви, че е действал под емоции, предизвикани от тежко протичащото дело за попечителството над неговия син.

Не за първи път някогашният агресор на терена има главоболия със закона. През годините е отнасял глоби за шофиране в нетрезво състояние и неплащане на издръжката на своето дете.