Антонио Касано продължава да скандализира обществото с извадки от автобиографията си, която ще излезе на пазара на 19 ноември. Признанията на ексцентрика са публикувани в книгата Vi Dico Tutto – Ще ви кажа всичко. И Касано прави точно това…

След като сподели, че ако не е бил футболист, е щял сигурно да стане престъпник, днес медиите публикуваха друг момент от автобиографията – за сексуалния живот на Касано. „Бил съм с 600 или 700 жени, само двайсетина от тях са известни,” твърди играчът.

Иначе Антонио не е по сериозните връзки. „Имал съм четири приятелки за 11 години. Но съм бил с доста повече просто за забавление, около 600-700. Играл съм големи мачове, след като съм правил секс. Например дербито Рома-Ювентус, което спечелихме с 4:0. Тогава си легнах в шест сутринта, заради една от многото ми приятелки. В Мадрид бе дори по-лесно, защото живеех на хотел и можех да се прибера за малко действие и после пак да се върна към купона. Бях научил обслужващия персонал да ми носи кроасани след секс. Оставяха ми храна и отвеждаха момичетата. Секс и храна, перфектната нощ.”

Антонио Касано разказва още за своя живот, но обобщението е следното: „Живял съм 17 години нещастен, и девет години като милионер.”