Подготовката на Наполи за решителния двубой от Шампионската лига срещу Манчестър Сити от 21:45 часа тази вечер бе нарушена заради пожар в хотела на отбора.

Говорителят на италианския клуб потвърди, че малък пожар е вдигнал на крака всички в хотела в Кастел Волтурно - градче северно от Неапол, където Наполи се събира на лагер преди мач.

Пожарникари бързо са потушили огъня, като все още не се известни причините за възпламеняваенто.

Междувременно агенция АНСА съобщи за още един инцидент, който отклони вниманието на неаполитанците от мача с Манчестър Сити. Съпругата на звездата Марек Хамшик - Мартина Франова, е била заплашена с пистолет от неизвестни и принудително изкарана от своя автомобил. Колата обаче имала система за сигурност и крадците били принудени за изоставят возилото.

Преди 3 години самият Хамшик пък стана жертва на въоръжен грабеж, когато маскирани го обраха в центъра на Неапол. Тогава обаче се оказа, че пишман крадците са фенове на неаполитанците и след няколко дни върнаха на словака часовника, който му откраднаха.

Наполи трябва да победи Сити на стадион Сан Паоло, за да запази шансове за класиране във фазата на елиминациите в Шампионската лига.