Нападателят на Рома Мирко Вучинич заяви, че смята да остане в тима на "вълците".

Националът на Черна гора отдавна е свързван с трансфер в английската Висша лига. Манчестър Сити проявяват интерес към 26-годишния играч, но той иска да остане в Рим.

"Това са само слухове. Чувствам се добре тук. Ражда се една по-силна Рома, такава, която е по-добра от миналогодишната и това е заради новите попълнения Адриано и Симплисио. Това са играчи, които могат да придадат на отбора много класа. Винаги е приятно да играеш с бразилци", заяви острието.

На въпрос би ли играл в атакуващо трио с Адриано и Франческо Тоти, Вучинич отговори: "Възможно е, но трябва да сме готови да направим жертви".

"Това е четвъртата ми година в Рим. Това е красив град, който те кара да се развиваш. Разбрах, че никога не трябва да се предавам и трябва винаги да работя здраво, защото това е единственият начин да се постигат резултати. Аз летя ниско. Чувствам се като нормален играч, който се опитва да направи нещо наистина добро. Понякога успявам, понякога не. Вкарах много голове, което важно за нападател. Интер все още са пред всички, макар че ще е трудно за Бенитес да повтори успеха на Моуриньо. Мисля, че четири отбора ще се борят за Скудетото - Рома, Интер, Милан и Ювентус", завърши нападателят на римския клуб.