Халфбекът на Наполи Кристиан Маджо уверие феновете, че отборът ще направи всичко по силите си, за да се отърси от трудния си старт на сезона.

Везувианци се намират под немалко напрежение след отпадането си в плейофите на Шампионската лига и серията от 3 мача без успех във Серия А.

Маджо, който е втори капитан на тима след Марек Хамшик, обаче има вяра в останалите футболисти и очаква в скоро време отборът на Рафаел Бенитес да покаже познатото си лице.

„Наполи ще се вдигне. Бенитес казва само истината, когато заяви, че сме една обединена група, хвърляща много усилия“, коментира италианският национал.

„Знаем силните си страни и знаем, че този отбор, след като преди няколко месеца вървеше толкова добре, отново ще се върне към най-силната си форма.“

„Срещу Киево и Удинезе създадохме много шансове, доминирахме в мача, но сега сме в период, в който ни липсва късмет. Ще намерим верния път, по който да се измъкнем от тази ситуация, защото отборът е силен, имаме опит. Очакванията са различни, но е време да се върнем в челото“, закани се Маджо.