Вратарят на Ювентус Марко Сторари призна, че дължи целия възход на кариерата си на Милан, но очаква да бие росонерите в съботния мач между двата тима.

33-годишният Сторари бе играч на миланския тим до лятото, но бе продаден на бианконерите за заместник на Джанлуиджи Буфон, който няма да играе поне до Нова година след операция на гърба.

„В събота ще бъде много важен мач за мен и аз съм развълнуван” – каза стражът на Юве – „Дължа толкова много на Милан. През 2007-а Месина ме остави да си тръгна и не беше лесно отново да стъпя на крака.”

„Милан повярва в мен и никога няма да мога да им благодаря достатъчно за това, че промениха моя живот. Научих толкова много там и постигнах някои велики неща. Росонерите са голямо семейство и аз бях щастлив там.”

„Заиграх в Серия А късно в моята кариера и отидох в Милан, когато бях на 30, но съм щастлив с пътя, който извървях. Това беше период на израстване през годините.”

„Очаквам да видя обичайния Милан, който движи добре топката и зная, че те трябва да спечелят на собствен терен. Юве обаче играе по правилния начин и може да причини проблеми на всеки”, каза Марко Сторари и заяви, че се надява на успех на Сан Сиро.