Рома продължава изключителното си представяне от началото на сезона и вече има 10 победи от 10 мача в Серия А! "Джалоросите" победиха изненадващо трудно с 1:0 последния Киево на "Олимпико", но никой няма да помни проблемите на столичани, тъй като благодарение на гола на Марко Бориело те успяха да продължат внушителната си серия.

През първото полувреме на мача, явно притеснени от възможността да стигнат до 10-а поредна победа, момчетата на Руди Гарсия демонстрираха доста нервна игра и така и не успяха да затруднят особено своя съперник.

След почивката обаче домакините заиграха на по-високи обороти и погледнаха смело към вратата на Пуджони.

Логичното се случи в 68-а минута, когато Ляич подаде към резервата Флоренци, който пък преодоля съперников футболист и от въздуха центрира към Бориело. Нападателят се пребори с бранителите в жълто и с глава майсторски засече топката и я изпрати в далечния ъгъл на вратата за 1:0.

До края нов гол не падна и така за кеф на привържениците на "Олимпико" Рома записа нови 3 точки и вече има 30, с 5 пред Наполи и Ювентус. Киево остава на последна позиция с едва 4 точки.

ВИДЕО от мача вижте ТУК!