Новото попълнение на Ювентус Мирко Вучинич направи нов силен мач, след като се разписа и във втората поредна проверка, в която взе участие след трансфера си от Рома за 15 милиона евро.

В петък капитанът на Черна гора заби попадение и направи две асистенции за победа с 8:0 над Кунео, а снощи се е разписа за успеха с 2:0 в контрола срещу тим, съставен от юношите и резервите на Юве.

Вучинич започна като титуляр в атака срещу дубльорите заедно с Алесандро Матри и Алесандро Дел Пиеро, а треньорът на бианконерите Антонио Конте заложи на схема 4-3-3.

Резервите на Ювентус се представиха много мъжки срещу представителния отбор през първите 45 минути, когато на вратата бе българинът Марио Кирев и не пуснаха гол срещу титулярите до почивката.

На полувремето Кирев бе заменен от Бранеску. Първият отбор стигна до попадение в началото на втората част, когато Мирко Вучинич спечели дузпа, а капитанът Дел Пиеро я реализира.

Малко по-късно самият Вучинич се разписа след атрактивна комбинация и размяна на няколко бързи паса с Алекс Дел Пиеро за крайното 2:0.