Дейвид Бекъм стана жертва на италианско телевизионно шоу, във формат „скрита камера”. Репортерката на предаването, нахлула жълти гумени ръкавици, се опита сензационно да сграбчи мъжкото достойнство на английския халф!

Русата водеща Еледа Ди Чоко осъществи „нападението” срещу изумения Бекъм, излъчено в предаването Le Iene (Хиените). Това се случи, докато полузащитникът на Милан даваше друго интервю на улицата.

 

Дейвид Бекъм определено не се хвана на майтапа, и бързо бе отведен от охраната си. Погледът му обаче свидетелстваше сериозно раздразнение. Според Ди Чоко, тя просто е искала да провери какво се е променило в размерите, след като Бекс бе заменен като модел на бельо за Армани от Кристиано Роналдо. По време на двете години, в които красеше билбордовете само по слипове, Бекъм определено изглеждаше доста надарен. Той обаче бе засечен няколко пъти с впити панталони, които не показваха подобни дадености, и накараха жълтите издания да спекулират, че билбордовете са „украсени”.

Пред „Дейли Мейл” близък до Дейвид обясни: „Всичко беше на шега, и точно така го прие и той. Тя всъщност не го хвана там, просто се опита. Стигна само до крака му.”

Le Iene се излъчва по Italia Uno, телевизия, която е собственост на президента на Милан Силвио Берлускони. От клуба отказаха да коментират случая, но признаха, че са обсъдили инцидента с Бекъм.