Смяната на Джан Пиеро Гасперини с Клаудио Раниери начело на Интер даде своя резултат и след безуспешния старт на сезона при Гасперини нерадзурите записаха втора поредна победа при Раниери, като победиха с 3:2 като гост ЦСКА Москва в двубой от Група B на Шампионската лига.

Италианците поведоха още в шестата минута на стадион Лужники, след като при изпълнение на ъглов удар отбраната на руснаците остави Лусио непокрит и бразилският бранител откри резултата.

В 23-ата Юто Нагатомо проби отлично отдясно и подаде към Джампаоло Пацини и опитният простреля вратаря Владимир Габулов за 2:0.

ЦСКА Москва се върна в мача в добавеното време на първата част, когато Алан Дзагоев върна едно попадение за домакините, като изпълни перфектно пряк свободен удар на 23 метра фронтално срещу вратата на Жулио Сезар.

Руският тим изравни на 2:2 в 77-ата минута, като точен бе Вагнер Лав, който получи топката на наказателното поле, излъга двама бранители и шутира точно в мрежата на гостите.

Веднага след изпълнението на центъра обаче отбраната на ЦСКА сякаш заспа и позволи на резервата Мауро Сарате да направи 3:2 за Интер след аржентинска комбинация с Естебан Камбиасо и изстрел от дъгата пред пеналта. Това бе и първи гол за Сарате с екипа на нерадзурите, след като той бе привлечен под наем за един сезон от Лацио.

С този успех тимът на Раниери излезе на второ място в класирането на Група B на ШЛ с 3 точки, колкото има и Трабзонспор, от който нерадзурите загубиха с 0:1 като домакини в Милано в първия кръг.