Нападателят на Интер Марио Балотели наля още масло в огъня на и без това обтегнатите си отношения със старши треньора Жозе Моуриньо. Младокът, който бе извън групата на „нерадзурите” десетина дни заради пререкания с наставника, обяви, че „отборът е спечелил на „Стамфорд бридж”, а не Жозе Моуриньо”.

„Защо не играя? Няма смисъл да питате мен, питайте тези, които стоят над мен,” каза Балотели в ТВ шоуто Striscia La Notizia. „Не знам, може би останалите играчи просто са по-силни от мен.”

Някои медии в Италия дори обявиха, че Балотели се е радвал на неуспехите на Интер, тъй като любимият му клуб от дете Милан, успя да ги настигне. По тази причина екип на въпросното ТВ шоу му подготви екип на Милан с неговото име, която Марио прие с усмивка. След това дори си я сложи и се огледа внимателно в огледалото.

Когато водещият на предаването отново засегна въпроса със статута му в Интер, и факта, че тимът все пак победи Челси в Шампионската лига, без него, Балотели отсече: „Чия победа беше това?! Отборът бе този, който спечели на „Стамфорд бридж”, не Моуриньо.”