Отборът на Верона продължи положителната си серия и вече девети пореден мач в Серия А е без поражение. Възпитаниците на Иван Юрич записаха четвърто поредно реми при гостуванията, след като завършиха 0:0 срещу Удинезе.

Верона имаше повече положения и накара Мусо на няколко пъти да се намесва, а домакините успяха веднъж да вкарат топката във вратата, но попадението бе отменено заради засада.

Веронци се представят страхотно през сезона до момента и заемат шесто място, но пропуснаха да се доближат до петия Рома.

Борини, който вкара преди седмица при успеха над Ювентус, имаше шанс в седмата минута, но вратарят на Удине излезе навреме и успя да парира. Удинезе също имаше своите моменти. Силвестри направи отлично спасяване, след като Де Паул завърши добра контраатака. Лазаня пък бе спрян от шпагат на Гюнтер.

Малко преди почивката Верона бе близо до откриване на резултата, но Мусо направи страхотно двойно спасяване. Първо той отрази удар с глава на Кумбула, а след това успя да избие топката от краката на Вере. Удинезе стигна до попадение в 65-ата минута но то бе отменено поради засада. Силен удар на Лазаня от дистанция завърши в горния страничен стълб, а Де Паул прати топката в мрежата при добавката.

Лазаня имаше нов шанс малко по-късно, но Силвестри бе на точното място и отрази удара му с глава. Влезлият като резерва Дзакани пропусна добър шанс за Верона, като реши да завършва атаката сам вместо да подаде и отново вратарят на домакините се намеси. Кумбула също не се възползва от добра ситуация, след като ударът му с глава от близка дистанция прати топката над вратата.