Вицепрезидентът на Сиена Валентина Мецарома се надява, че ще може „да скрои шапка“ на своя стар приятел Антонио Конте.

Преди да поеме Ювентус, италианският специалист извърши истински чудеса с „робурите“, спечелвайки промоция в Серия А през сезон 2010/11. Все пак от клуба направиха жест към легендата на „бианконерите“, като му позволиха да осъществи мечтата си – да води „старата госпожа“.

„Какъв ще е резултатът от мача? Ще ми хареса да скроя шапка на моя стар приятел Конте“, сподели Мецарома. „Вярвам, че можем да го постигнем – дори си татуирах символа на победата върху ръката си.“

„Конте ще бъде посрещнат много топло от привържениците на Сиена. Той е обичан от всички, след като ни върна в Серия А и взе много правилни решения по време на престоя си тук. Това, което постигна с нас, е умален модел на онова, което направи през миналия сезон с Юве“, сподели дамата.

„Изпитваме взаимни уважение, привързаност и приятелство един към друг. Той ми изпрати СМС, с който ни поздрави, когато победихме Интер на „Джузепе Меаца“. Той празнува всяка наша победа, но, естествено, ще направи всичко възможно да ни победи днес. Тези неща са нормални в спорта“, завърши Мецарома.