Сампдория приема Интер в един от най-интересните двубои от третия кръг на Серия А. Възпитаниците на Роберто Даверса със сигурност ще искат да се представят по най-добрия начин пред своите фенове и тимът е напълно готов за сериозна битка. 
 
Подобно мнение изрази и нападателят на "моряците“ Франческо Капуто. Опитният състезател смята, че отборът му има всички шансове срещу настоящите шампиони и призова съотборниците си да направят голям мач в неделния следобед. 
 
„Трябва да разберем, че когато се изправяме срещу големите, това е нашият шанс да се покажем. Сампдория има фантастични тифози, които отново ще бъдат с нас и ще ни подкрепят. Подобни срещи срещу Интер, Ювентус, Милан и всеки един от топ клубовете в Италия е идеална възможност да постигнем нещо значимо. Всеки желае да победи някой от фаворитите и аз лично съм пределно мотивиран за предстоящия мач. 
 
Чувствам се добре, и много бих се радвал да вкарам на Интер, ако ми се отдаде подобна възможност. Моето желание е аз и моите съотборници да се раздадем максимално на терена", коментира бившият футболист на Сасуоло.