Рома подписа с Адриано за 3 години само преди месец, но ръководството на вълците вече започна да си посипва главата с пепел, че гласува доверие на бразилския нападател.

Кариерата на Императора при джалоросите още не е започнала, но той вече успя да запише два сериозни гафа още преди да е стартирал с лятната подготовка.

Първо Адриано трябваше да пристигне от Бразилия в Рим в неделя, но това не се случи, тъй като той е изтървал полета си, като причина за това е спор с бившата му жена относно това, дали синът на футболиста да замине с него за Италия.

Макар и с ден закъснение, голаджията пристигна във Вечния град в понеделник. Само часове по-късно - във вторник сутринта той отново успя изправи на нокти шефовете на новия си тим.

Адриано трябваше да започне подготовка с кондиционния треньор на Рома тази сутрин, но бразилският таран се е успал и заниманието изобщо не се е състояло.

Припомняме, че Адриано Лейте Рибейро бе футболист на Интер от 2001 до 2009 година, но редовно изпускаше тренировки, а имаше и проблеми с алкохола и така се стигна до раздялата му с нерадзурите.