Треньорът на Наполи Валтер Мацари и президентът Аурелио Де Лаурентис изразиха увереност преди домакинския мач от Лига Европа срещу Ливърпул в четвъртък.

„Наполи влиза в този мач по най-добрия начин. Утре ще играем така, все едно сме на финал”, категоричен е Мацари.

„Всеки играч ще изживее това предизвикателство по неговия си начин, но от физическа гледна точка ние нямаме проблеми. Изиграхме почти перфектен мач срещу Сампдория.”

„Ливърпул превъзхождат Сампдория и почти всички отбори в Европа, така че взимаме и това предвид, когато преценяваме трудностите в този мач.”

„Ще бъде изключително важно да излезем на терена с правилната мотивация, да играем нашия футбол и да се опитаме да ограничим възможностите на англичаните за изява.”

„Според мен доброто ни представяне през този сезон е следствие на това, което направихме през миналия. Показва се израстването на Наполи като клуб и отбор”, каза още треньорът Валтер Мацари.

Президентът на неаполитанците Аурелио Де Лаурентис пък е още по-голям оптимист преди срещата с Ливърпул:

„Този пък ще кажа резултат 2:0. Стадион Сао Паоло ще бъде пълен за мача срещу Ливъпрул. Още веднъж феновете ще бъдат невероятни.”

„Ще кажа на играчите да не губят концентрация нито за миг и да не мислим, че резултатът е безопасен”, каза още босът на Наполи.