Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани призна, че е следил играта на своя отбор до 67-та минута, когато Алешандре Пато получи жълт картон в двубоя с Рома. В събота „росонерите” претърпяха поражение от римските вълци с 1:2 в среща от 28-я кръг на Серия А, а шефът на клуба не успя да скрие разочарованието си от загубата.

„Наблюдавах играта до жълтия картон на Пато. Трябва да кажа, че до този момент Милан показа най-добрата си игра от началото на сезона. Играхме отлично и трябваше да увеличим преднината си. Не знам какво след случи след това с отбора. През това време съперникът ни отправи няколко удара към вратата ни”, коментира развитието на двубоя Галиани.

„За пореден път на ниво се представи Кларънс Зеедорф. Когато не е на терена, винаги е много трудно, затова бях притеснен, че трябваше да пропусне мача с Арсенал”, добави вицепрезидентът на отбора.

В същото време защитникът на Милан Масимо Одо изрази своята увереност, че „росонерите” е трябвало да спечелят този мач, тъй като са били по-добрият отбор на терена.

„Рома просто имаше късмет. Ние играхме добре, но така и не успяхме да се възползваме от преимуществото си. Рома обаче е добър отбор и никога не се предава”, добави защитникът.