Всички футболисти в Милан са обезпокоени за състоянието на звездата си Роналдо. Бразилецът продължава да се възстановява от травма в прасеца и участието му на Световното клубноп първенство, което се провежда в Япония не е сигурно.

„Когато Роналдо не играе в мачовете ни той не се чувства част от отбора“, коментира на пресконференция носителят на Златната топка за тази година и негов сънародник Кака.

„По време на тренировки разговаряме много с него, за да се чувства част от всичко. Никой не знае до кога ще продължи да се възстановява, но се надяваме, че ще вземе участие в този турнир. Прасецът продължава да го боли, но медицинският ни екип прави всичко възможно, за да се справи с проблема“, продължи Кака.

Европейските клубни шампиони ще се изправят срещу победителя от днешния двубой между японския Урава Редс и иранския Сепахан.

Капитанът на „росонерите“ Паоло Малдини добави: „Няма никакъв късмет с тези контузии. Той е футболист с огромен опит и искаме той да се завърне в състава ни възможно най-скоро.“