Играчът на Интер Хавиер Занети се надява, че неговият отбор ще може да повтори отличното си представяне при победата над Рома с 4:1 срещу ПСВ Айндховен в мача от груповата фаза на Шампионската лига.

„Надявам се, че ще повторим играта си срещу „вълците”. Но все пак сблъсъкът утре е по-различен, тъй като Шампионската лига е по-различна надпревара”, сподели Занети.

„Определено се намираме в по-добра физическа форма, отколкото при първата ни срещата с Фенербахче – това може да се окаже от голяма полза нас. Трябва да сме на много високо ниво, за да победим, а феновете ни ще ни мотивират допълнително”, продължи състезателят на „нерадзурите”.

„Трудно е да спечелиш мачовете си и в местното първенство и в Европа, но това зависи само от нас. Ако сме достатъчно добри, можем да победим абсолютно всеки. Манчини ни разказа всичко за ПСВ. Стараят се повече да задържат топката и притежават много бързи нападатели, които могат да играят и отбранително”, коментира той.

„Трябва да внимаваме за тези неща, но ние сме длъжни да покажем нашата си игра. Чувстваме се силни и ще се опитаме да натискаме във всяка една надпревара, в която участваме”, завърши футболистът.