Старши треньорът на Верона Иван Юрич бе много доволен, след като неговият тим измъкна ценна точка при гостуването си на Лацио. Верона няма поражение вече в 7 поредни мача, и Юрич отдаде заслуженото на момчетата си.

„Преди мача имах няколко безсънни нощи, защото Лацио е много силен отбор и трябваше да измислим точната тактика. Бях притеснен, и както очаквах това беше много труден мач за нас. Смятам, че се защитавахме добре, и направихме нужното, за да не допуснем гол. Разбира се, имахме и късмет в някои ситуации, но аз съм горд от представянето на моите футболисти. Не мисля, че правим нещо специално, просто се опитваме да вземем най-доброто от всеки един на терена, и за щастие, нещата се получават. Тази нощ със сигурност ще спя доста добре“, завърши специалистът.

След нулевото равенство между Лацио и Верона късно снощи, „лациалите“ пропуснаха възможността да се изкачат на второто място в класирането. Верона пък, със спечелената ценна точка, излезе на шестото място във временното класиране. Интер и Верона са единствените два тима, срещу които Лацио не се е разписал от началото на сезона в Серия А.