Старши-треньорът на Каляри - Роландо Маран бе доволен, след като неговия тим се наложи над Болоня с 3-2 късно снощи. Тимът от остров Сардиния продължава с добрите изяви и е само на точка от топ 4. Маран обаче бе и леко подразнен от това, че за Каляри продължава да се говори с изненада.

Специалистът не скри раздразнението си и заяви:

"Ние вече не изненадваме никого. Просто работим и се трудим усърдно. Вършим страхотна работа и аз съм много доволен. Разберете, че всичко зависи от нас. Как тренираме, как се готвим и всичко, което правим. Доволен съм, че отново победихме и то в труден мач."

Мениджърът не спести ласкави думи и за нападателя - Джовани Симеоне. Синът на треньора на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне бе заслужено похвален от своя треньор.

"Симеоне е завършен нападател. Той отново вкара и е много важен за нас. Той е завършен футболист. Разбира се има още какво да подобрява, но аз съм доволен от него."

В неделя Каляри гостува на Аталанта във важна битка и за двата отбора. Маран сподели очакванията си за предстоящия двубой.

"Ще се подготвим  по най-добрия начин. Ще тренираме и ще се готвим както за всеки друг мач, завърши 56-годишният специалист.

 

Автор: Делян Калинков