Нападателят на Рома Франческо Тоти заяви, че „вълците” имат прекрасна възможност да спечелят титлата в Италия, ако продължат да побеждават малките тимове в Серия „А”.

Тоти отбеляза два гола при победата с 3:0 над Парма вчера. До този момент отборът на Рома се представя отлично срещу по-слабите опоненти и спечели максимум точки от тези двубои.

Въпреки това възпитаниците на Лучано Спалети изпитват трудности срещу грандовете. Рома завърши наравно с Фиорентина и Ювентус и загуби от шампиона Интер.

„Скудетото се печели срещу малките тимове”, заяви Тоти. „Когато спечелихме титлата в Серия „А” през 2001 година загубихме от Милан и Интер и завършихме наравно с Ювентус. Въпреки това победихме всички малки тимове и в крайна сметка завършихме кампанията като шампиони”, допълни Тоти.

„Ще се борим до края с Юве, Интер и Милан. Фиорентина също има отличен състав, но трябва да бъдем реалисти. Отборът ни е чудесен и искаме да печелим титли и да се представяме добре. Мисля, че можем да го покажем на терена”, каза още Тоти.