Нападателят на Рома Франческо Тоти обяви индиректно, че би искал да играе в Барселона редом до Лионел Меси и Тиери Анри, които биха били перфектните партньори за него или пък в Милан, където би си партнирал с Роналдо.

Само преди няколко дни капитанът на вълците, обясни при представянето на автобиографичната си книги, че на няколко пъти е бил близо да напусне Олимпико, но трансферите са се проваляли в последния момент.

За да успокои феновете на джиалоросите Тоти обаче обясня, че това няма как да се случи, тъй като има дългосрочен контракт с Рома.

„Ако можех да изпирам с кого да играя бих избрал Роналдо, Лионел Меси и Тиери Анри. Нападателят, с който бих искал да играя най-много обаче е Роналдо, дори да знам, че това няма да се случи, тъй като остават още три или четири години от договора ми”, заяви Тоти.

„Какво ще кажа за Антонио Касано? С него говорим почти същия футболен език. Винаги съм се разбирал добре с него. Той е играч с много качества”, каза нападателят за бившия си съотборник в Рома.