Капитанът на Рома Франческо Тоти призова ръководителите на италианския футбол да променят бройката на играчите, които влизат като резерви в мачовете от Серия А, за да се подобри играта в италианския шампионат.

Звездата на "вълците" заяви за "Кориере дело Спорт", че бройката на резервите трябва да бъде увеличена на повече от сегашните три. Той призова допинг тестовете да не се правят след края на мачовете, а вместо това да се правят редовни тестове през седмицата.

Тоти предизвика спорни отзиви през изминалия сезон, когато пропусна редовен тест, за да присъства на раждането на детето си. 31-годишният играч обясни каква е била ситуацията и бе оневинен от властите.

Той заяви: "Имам надежда, че нещата ще се променят. Ние искаме да мотивираме младите хора и искаме да направим пробив в тази обстановка, нуждаем се от нови идеи и желаем да подобрим публичния си имидж. Продължавам да повтарям, че е безсмислено да се играят мачове в късните часове през зимата, когато можем да излезем на терена в 13:00 часа като в Англия".