Легендата на Рома Франческо Тоти заяви, че иска да играе футбол, докато стане на 40 години. Нападателят  изрази това свое желание, говорейки за предстоящото дерби с Лацио този уикенд.

„Искам да играя поне до 40 години. В момента се наслаждавам на това, което правя и ще се откажа чак тогава, когато спра да чувствам удоволствие от играта”, коментира Тоти.

Капитанът на „вълците” даде мнението си и за това, дали Де Роси ще остане в тима. „Говорих с Де Роси. Той ми сподели, че желае да остане в отбора до края на живота си. Въпреки това не мога да навлизам в подробности, тъй като това са си неща между Де Роси и ръководството на клуба, но все пак се надявам да стигнат до споразумение възможно най-скоро”, заяви италианецът.

Принцът на Рим сподели също така, че няма да може да вземе участие в мача срещу Лацио, понеже още не е напълно възстановен от контузията, която го мъчеше дълго време. „Вярно е, няма да играя в дербито. Опитах се да бъда готов за този мач, но не се получи. Надявам се да съм на линия за следващия двубой срещу Палермо, но с медицинския екип ще следим състоянието ми и ще решаваме ден за ден”, заяви Тоти.