Отборът на Интер не успя да победи като домакин състава на Торино, завършвайки при резултат 2:2. Така тимът от „Джузепе Меаца“ пропусна да намали преднината на третия във временното подреждане Лацио и вече изостава на три точки от римския съперник.

В състава на „нерадзурите“ след контузия се завърна Антонио Касано, но наставникът на домакините не можеше да разчита на Диего Милито, Валтер Самуел, Лука Кастелаци, Филипе Коутиньо и Деан Станкович. От своя страна Торино бе без звездата си Анжело Огбона. Гостите нямаха загуба в последните си пет мача, но и не бяха побеждавали на този стадион от далечната 1988 година.

Домакините от Интер взеха преднина в резултата след едва пет минути игра. След изпълнение на пряк свободен удар Кристиан Киву не остави никакви шансове на стража Жилет. Последваха два отлични шанса за гостите, но Занети се отличи с добра проява, а вторият удар бе избит в корнер.

Торино стигна до изравняване в 24-ата минута, когато Рикардо Меджиорини отне една топка пред наказателното поле на Интер, комбинира с Барето, който му върна, а Меджиорини прати топката под гредата с мощен шут.

Само няколко минути след изравняването на резултата, Киву трябваше да напусне терена принудително, след като получи травма. На негово място се появи Алваро Перейра.

В оставащите минути до края на първата част бранителят на гостите Глик едва не си отбеляза автогол, но в крайна сметка резултатът остана равен.

През втората част гостите от Торино съумяха изцяло да обърнат резултата в своя полза. Още в 52-ата минута, отново Меджиорини бе точен, за да направи 2:1. Ветеранът Камбиасо обаче възстанови статуквото с хубав гол в 67-ата минута, за да подели точките.

Интер остана на 4-ото място с актив от 40 точки, докато Торино е 12-ти във временното подреждане.