Торино и Милан завършиха 2:2 в двубой от 20-ия кръг на Серия А. "Биковете" се оттеглиха на почивка с два гола аванс дело на Белоти и Бенаси, но след почивката Милан стигна до точката след попадения на Бертолачи и Бака от дузпа. Гостите от Милано завършиха двубоя с 10 души, след като Романьоли беше изгонен в края на двубоя.

Торино успя да открие резултата в 21-ата минута чрез Белоти, а пет минути по-късно Бенаси удвои преднината на "биковете".

В 31-ата минута домакините пропиляха дузпа чрез Ляич, след като Донарума остана в центъра на вратата и парира топката отправена точно там от Ляич.

През втората част Милан се върна в играта, след като в 55-ата минута Абате стреля добре, Харт отклони топката, която попадна в Бертолачи и той се разписа, за да намали изоставането.

В 60-ата минута последва дузпа и за Милан, след като Росетини задържа за фланелката Палета в наказателното поле, а от бялата точка се разписа Бака за 2:2.

До края на двубоя Ляич и Белоти имаха възможността да донесат успеха на домакините, но това не стана. В 89-ата минута Милан остана с човек по-малко, след като Романьоли беше изгонен.

Така двата тима взеха по 1 точка, а в класирането Милан е на 5-ото място с актив от 37 точки, а Торино е 8-ми с 30.