Торино и Милан се изправят един срещу друг в последен мач от 5-ия кръг на италианската Серия А. Мачът е днес от 22.00 часа. До момента и двата отбора се представят колебливо в първенството. Домакините имат 6 точки в актива си, колкото имат и „росонерите”.

Милан влиза в този мач след болезнена загуба от Интер в дерби Де Ла Мадонина. Интересното е, че от началото на сезона Милан е поразил противниковата врата само два пъти.  

Сезонът за Торино тръгна добре, след като отборът записа две победи в началото на сезона, но дойдоха две последователни загуби от Лече и Сампдория.

 Трябва да отбележим, че след първите 4 кръга миланският гранд е един от най-ниско резултатните отбори в Калчото. Само Милан, Удинезе и Сампдория имат по два отбелязани гола до момента.

За Милан Анте Ребич е на линия. Атаката на Торино се очаква да водят Андреа Белоти и Симоне Дзадза. Със сигурност ни чака интересен и вълнуващ мач. Двубоят е еднакво важен и за двата тима. 

И домакини, и гости имат отчаяна нужда от победата. Равенството няма да бъде добър резултат, защото и двата отбора ще искат да сложат край на лошата серия.

Автор: Делян Калинков