Торино и Аталанта завършиха без победител сблъсъка помежду си от 22-ия кръг на Серия А. Мачът на Олимпийския стадион в Торино завърши при 1:1.

Феновете по трибуните нямаха щастието да се насладят на кой знае какво голово зрелище. Чистите голови ситуации бяха много малко, а двата тима се постараха да извлекат максимума от тях.

Торинци успяха да открият в 16-ата минута след чудесна работа на Антонио Барека отляво. Младият италианец премина с лекота покрай двама съперници и успя да центрира от голлинията. Топката прелетя над голаджията на „биковете“ Андреа Белоти и докато цялото внимание беше приковано към него, на метър зад него непокритият Яго Фалке с глава разстреля вратаря Етрит Бериша.

Аталанта положи доста усилия да се върне в мача и го стори в средата на второто полувреме. В 67-ата минута Ясмин Куртич се спусна отдясно и с пас по тревата намери Андреа Петаня около точката на дузпата. Здравият нападател се обърна и за миг загуби равновесие с човек на гърба си. Въпреки всичко той намери начин да нанесе плътен шут по топката, който влетя в близкия долен ъгъл за крайното 1:1.

Торино заема 9-ото място в Серия А с 31 точки, докато с осем повече в актива си Аталанта е 6-и.