Бразилският топмодел Картика Лайет от няколко години не може да бъде забелязана често в модните среди. Хубавицата с перфектни мерки се радваше на процъфтяваща кариера на подиума, преди да се запознае с италианския плейбой Никола Вентола.

Откакто Картика и Никола се запознаха преди шест години, двамата са неразделни, а и все още много влюбени един в друг. Раждането на сина им Келиан принуди бразилката да се откаже от постоянните си ангажименти, за да се отдаде на семейството. Въпреки това обаче, тя не се чувства непълноценна, точно обратното. „Обичам да си седя у дома и да се грижа за семейството си,” сподели половинката на нападателя на Торино. „Нямам и минута свободно време. Трябва да съм добра домакиня. Единственото, което оставям на Никола е да приспива малкия. И двамата и без това много обичат да спят.”

Картика обаче вижда бъдещето на семейството далеч от Торино. „Искам да живея в Швейцария, в Женева, където да направим семейството си по-голямо,” сподели тя.

Освен хубостта си, Картика е известна и като много добра готвачка, а Никола я хвали, че вече много я бива в италианската кухня. „Когато за първи път ми готви обаче, ядохме само салата,” пошегува се нападателят.