Фрозиноне и Киево Верона завършиха 0:0 в последен мач от 38-ия кръг за двата тима в Серия А поне за една година. Причината е, че и двата отбора бяха изпаднали вече, като Киево е последен 20-и със 17 точки, докато Фрозиноне е с 25 пункта и зае 19-ото място.

Мачът ще се запомни с това, че Серхио Пелисие изигра своя последен професионален двубой, като ще „окачи бутонките” на 40-годишна възраст. Именно Пелисие вкара гол в 12-ата минута, но попадението бе отменено, тъй като при изграждането на атаката Марко Андреоли бе в засадата. Миг по-късно два удара на Камило Киано и Лука Паганини бяха отразени, след което Киево загуби Асан Диус с контузия.

През втората част в игра влезе Даниел Циофани, който веднага можеше да направи разликата, но негов удар с глава след корнер бе спасен от Адриан Семпер. Фрозиноне бе близо до това да вземе победата в последната минута, когато Семпер намери Николо Бригенти, който стреля към вратата, но Николас Фрай от голлинията изчисти топката.

По този начин воаяжът на двата тима в Серия А завърши, като догодина те ще се борят във второто ниво на италианския футбол.