Бившият нападател на Ювентус Кристиан Бунино, който в момента играе за третодивизионния Леко, се забърка в неприятна случка, с която определено няма да се гордее. Той получи директен червен картон, след като главният рефер на двубоя срещу Пиаченца го спипа да уринира край терена. Сцената се разигра малко преди той да се появи в игра в 76-ата минута. Точно в този момент обаче, Бунино решил да се облекчи край терена, а това не останало незабелязано от съдиите в срещата.

Старши треньорът на Леко – Лучано Фоски смята, че това е прекалено сурово наказание за бившия юношески национал на Италия до 19 години.

"Да, това са правилата и те трябва да се прилагат, но все се надявах, че съдиите ще влязат в положението му. Защото никого не е обидил и никой не го е видял, с изключение на един от съдиите", коментира Фоски пред вестник "Гадзета дело Спорт". "Надявах се на жълт картон, но съдията явно не сбърка с правилата. А самият Бунино? Според мен, той дори си нямаше представа какво ще последва".

Срещата в крайна сметка завърши 0:0. Добрата новина за Фоски беше, че неговият пикаещ футболист все още не се беше появил на терена и те останаха 11, но пък петата смята за Леко беше изхабена по този начин. Тимът на Леко е на 4-о място и се бори за място в Серия В, докато Пиаченца е на последното 20-о място.