Полузащитникът на Рома Кевин Строотман сподели, че се движи по график със своето възстановяване и поиска от феновете да не вярват на нещата, които се пишат по негов адрес в пресата.

Холандският национал почти непрекъснто е спряган за трансфер в Манчестър Юнайтед, който го искаше още докато играчът се подвизаваше в ПСВ Айндховен. Строотман едва се завърна на терена след дълго лечение на травма в коляното, а през януари нова подобна диагноза го извади от сметките на Руди Гарсия до края на кампанията.

Контузията пък даде повод на вестниците за спекулации около 25-годишния играч, включително и свързани със здравословното му състяние, затова холандецът реши да се намеси.

„Противно на това, което се пише, аз отново тренирам и работя здраво за завръщането си“, написа Строотман в „Туитър“. „Моля ви, не вярвайте на хора, които не са ме виждали нито един път през целия си живот, а просто следете профилите ми в социалните мрежи и информациите от Рома.“

„Само за протокола, аз се движа по график с възстановяването и трябва да се върна за старта на лятната подготовка“, допълни полузащитникът.